• One stop shopping
  • Kompetent rådgivning
  • Kvalitets produkter
Choose language

Sammen skaber vi en bæredygtig forretning

I vores miljøstationer opbevares farligt affald enkelt og sikkert. Virksomheder kan vælge mellem forskellige løsninger, der tilpasses efter behov. Det giver et trygt arbejdsmiljø og sikrer, at håndteringen af farligt affald opfylder alle lovmæssige krav.


Mere end 97% af alle batterier bliver genbrugt. Sammenlignet med aluminiumsdåser’s 55%, aviser’s 45%, glasflasker’s 26% og dæk’s 26% topper batterier listen over den gruppe af miljø belastende affald hvor mest indsamles til genanvendelse og dermed sikre en bæredygtig fremtid for os alle.Ved at aflevere dine brugte batterier og elektronik til GACELL A/S er du med til at sikre, at den bæredygtige genanvendelse foregår miljømæssigt korrekt og at naturen og grundvandet belastes mindst muligt.


Ved at afleverer batterier og elektronik til GACELL A/S opnår du foruden den bæredygtige håndtering følgende fordele:


  • Samlet set markedets bedste pris for dine brugte batterier og elektronik

  • Opsparing af bæredygtighedsbonus

  • Ingen miljøbelastning

  • Let håndtering, indsamling og aflevering

  • En opbevaringsløsning der opfylder miljøstyrelsens krav


Ønsker du at benytte dig af denne bæredygtige og økonomisk attraktive ordning, så er det eneste du skal gøre at logge ind eller klikke HER for at få et log-in hvor yderligere information er tilgængelig.
GACELL A/S

GACELL A/S leverer kvalitetsbatterier til konkurrencedygtige priser. Hos os får du profesionel rådgivning, god service og hurtig levering. Er du i tvivl om, hvad du skal bruge, så ring til os, så vi sammen kan finde præcis det batteri, som matcher dit behov.

Kundeservice

Har du spørgsmål til vores batterier eller ladere, står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi er ved telefonen alle hverdage fra kl. 8.00 - 16.00 (fredage kl. 15.30), så er du i tvivl om, hvilket produkt, der matcher dit behov, eller finder du ikke det, du søger, så ring og lad os sammen finde den helt rigtige løsning.


Følg GACELL på:

GACELL A/S     Sletten 17     7500 Holstebro     Tlf: +45 961 02 961