• One stop shopping
  • Kompetent rådgivning
  • Kvalitets produkter
Choose language

Fragt & Levering

Fragt og Leveringsbetingelser hos GACELL A/S

For at få din vare leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af vægt, antal og størrelse.

 Fragtprisen fremgår af den ordrebekræftelse, du får fra GACELL A/S efter din ordre er placeret.

 Levering sker med vores speditør. Leveringstiden på det enkelte produkt kan variere, men fremgår ud for det bestilte produkt.

 GACELL A/S levering forudsætter levering på dansk adresse, med mindre andet er aftalt. Ønsker du en aftale, med levering i andre lande, bør du kontakte os. Det påhviler køber at indkalkulere eventuelle afvigelser i forventet transporttid. GACELL A/S bestemmer forsendelsesmetoden for varer, for hvilke der foreligger særlige lovregler eller andre forskrifter vedrørende forsendelsen.

 Såfremt du har specielle krav og ønsker til leveringen, bedes dette anført under "bemærkninger" på ordren. Hvis der intet står, og du ikke træffes på adressen, tager fragtmanden pakken med til nærmeste fragtcentral, hvor du så kan hente den.

 Læs hvordan vi fragter de forskellige batterier her


 

Følg os på LinkedIn
GACELL A/S

GACELL A/S leverer kvalitetsbatterier til konkurrencedygtige priser. Hos os får du profesionel rådgivning, god service og hurtig levering. Er du i tvivl om, hvad du skal bruge, så ring til os, så vi sammen kan finde præcis det batteri, som matcher dit behov.

Kundeservice

Har du spørgsmål til vores batterier eller ladere, står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi er ved telefonen alle hverdage fra kl. 8.00 - 16.00 (fredage kl. 15.30), så er du i tvivl om, hvilket produkt, der matcher dit behov, eller finder du ikke det, du søger, så ring og lad os sammen finde den helt rigtige løsning.


Følg GACELL på:

GACELL A/S     Sletten 17     7500 Holstebro     Tlf: +45 961 02 961