• One stop shopping
  • Kompetent rådgivning
  • Kvalitets produkter
Choose language

Miljø - Startbatterier


Vi tænker på miljøet

Batterier er et nødvendigt produkt i et moderne samfund til opbevaring af energi.

Markedskravene i dag er ikke kun at levere det rigtige batteri, i rette tid og til rette pris. Mere end nogensinde er det aktuelt at levere en vare i rette kvalitet som også sikrer et bæredygtigt miljø både nu og i fremtiden.


GACELL A/S mener derfor ikke at kvalitet og miljø samt øvrige handelsbetingelser er et enten eller men derimod et både og.

For at sikre et højt ensartet kvalitetsniveau samt at produktionen foregår miljømæssigt forsvarligt er samtlige vore leverandører certificeret i henhold til én eller flere af følgende kvalitetsnormer:


  • ISO 9002

  • ISO 9001

  • ISO 14001

  • OHAS 18001

  • ISO/TS16949

  • SA 8000Kvaliteten og hensynet til miljøet er vigtige krav vi stiller til alle vore leverandører.


GACELL A/S er medlem af miljøorganisationen Returbat, som sikrer en optimal indsamling samt genbrug af brugte batterier.EU's kemikalielovgivning

Den europæiske forordning (EF nr. 1907/2006) omhandlende registrering, vurdering, godkendelse og forbud af farlige kemiske stoffer (REACH-ECHA) trådte i kraft 1. juni 2007.


Der er flere trin involveret i godkendelsen, og de lovgivningsmæssige krav varierer alt efter produkttype/mængde der indføres i EU. Som importør og distributør, har GACELL A/S ikke nogen forhåndsregistrering- eller registreringspligt i henhold til REACH Forordningen.


GACELL A/S arbejder naturligvis tæt sammen med vores leverandører, for at sikre at de nødvendige formaliteter angående de kemiske stoffer bliver overholdt.


REACH forordningen omfatter endvidere oplysningspligt for produkter, der indeholder ”særligt problematiske stoffer” ”Substance af Very High Concern (SVHC)” med koncentrationer over 0,1 vægtprocent.


På baggrund af produktsdata indeholder ingen af GACELL A/S produkter sådanne stoffer.

GACELL A/S

GACELL A/S leverer kvalitetsbatterier til konkurrencedygtige priser. Hos os får du profesionel rådgivning, god service og hurtig levering. Er du i tvivl om, hvad du skal bruge, så ring til os, så vi sammen kan finde præcis det batteri, som matcher dit behov.

Kundeservice

Har du spørgsmål til vores batterier eller ladere, står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi er ved telefonen alle hverdage fra kl. 8.00 - 16.00 (fredage kl. 15.30), så er du i tvivl om, hvilket produkt, der matcher dit behov, eller finder du ikke det, du søger, så ring og lad os sammen finde den helt rigtige løsning.


Følg GACELL på:

GACELL A/S     Sletten 17     7500 Holstebro     Tlf: +45 961 02 961