• One stop shopping
  • Kompetent rådgivning
  • Kvalitets produkter
Choose language

Job & karriere

Søg job hos GACELL

GACELL er det danske datterselskab til en af Europas førende Batterikoncerner, Sunlight Group Energy Storage Systems.

Med udgangspunkt i Danmark, er det et mål at GACELL skal være en af Nordens største batterileverandører. Det opnår vi kun ved at have gode og engagerede medarbejdere på holdet, derfor ligger vi stor vægt på et godt arbejdsmiljø og en stærk arbejdskultur der gør vores medarbejdere top motiveret til de daglige opgaver.

Vi er altid på udkig efter dygtige kollegaer. Lige nu søger vi:


StillingAnsøgningsfrist


Send os en uopfordret ansøgning

Det er ikke altid vi har det job du søger, men vi vil rigtig gerne modtage din ansøgning hvis du har en interesse i at arbejde for os. Vi behandler alle ansøgninger ens, og du vil selvfølgelig modtage et svar som tak for ansøgningen. Sender du os en uopfordret ansøgning så vær venligst opmærksom på følgende:


  • Skriv gerne i emnelinjen hvilken afdeling du søger f.eks. lager, salg, marketing, indkøb, eller regnskab/finans/bogholderi

  • Vi gemmer din ansøgning i 6 måneder, herefter bliver den slettet.

  • Har du ikke modtaget en henvendelse på et job indenfor de 6 måneder, betyder det at vi ikke har kunne tilbyde dig et job som matcher dine kvalifikationer.

  • Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning igen efter de 6 måneder, hvis du ikke har hørt mere.Vi hører altid gerne fra de personer der mener de har noget de kan tilbyde os. Send din uopfordrede ansøgning inklusiv CV til hr@gacell-power.dk
Vi glæder os til at høre fra dig.

Mere om GACELL A/S

Vi er en del af en international virksomhed hvor samarbejde og koordinering på tværs af lande er nøgle opgaver i vores fortsatte vækst.Du kan også læse meget mere om os her.

GACELL A/S

GACELL A/S leverer kvalitetsbatterier til konkurrencedygtige priser. Hos os får du profesionel rådgivning, god service og hurtig levering. Er du i tvivl om, hvad du skal bruge, så ring til os, så vi sammen kan finde præcis det batteri, som matcher dit behov.

Kundeservice

Har du spørgsmål til vores batterier eller ladere, står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi er ved telefonen alle hverdage fra kl. 8.00 - 16.00 (fredage kl. 15.30), så er du i tvivl om, hvilket produkt, der matcher dit behov, eller finder du ikke det, du søger, så ring og lad os sammen finde den helt rigtige løsning.


Følg GACELL på:

GACELL A/S     Sletten 17     7500 Holstebro     Tlf: +45 961 02 961