• One stop shopping
  • Kompetent rådgivning
  • Kvalitets produkter
Choose language

Ledige stillinger

Intern salgsmedarbejder til fremtidens branche - batterier hjælpemiddelsektoren

Brænder du for at snakke med kunder, rådgive og sælge via telefonen og har du en baggrund indenfor hjælpemiddelsektoren - så er dette job, i en mindre virksomhed, hvor samarbejdet vægtes højt, måske noget for dig?

Gacell søger en initiativrig intern kollega med god forretningsforståelse, som vil være med til at betjene og udvikle virksomhedens kundegruppe indenfor hjælpemiddelsektoren.

Du vil få ansvaret for et udvalgt kundesegment af såvel eksisterende som nye kunder og skal sikre, at dette segment betjenes og udvikles i forhold til GACELL's strategi.

Arbejdsopgaver og ansvarsområder:

Telefonisk kundesalg til hjælpemiddelsektoren.
Budgetansvar over for udvalgt kundesegment.
Rådgive og vejlede kunderne til den bedste løsning.
Bidrage og udvikling af relevante og nye produkter, som er tilpasset kundesegmentet.
GACELL har stor fokus på teamwork, og det forventes derfor, at du tillige kan varetage øvrige opgaver i spidsbelastede perioder og i ferier. De øvrige opgaver vil typisk være back-up for andre kollegaer i salg og marketing.

Som person skal du, for at få succes i stillingen, være selvkørende, fleksibel, kreativ og meget resultatorienteret. Du har veludviklede samarbejdsevner og er en god teamplayer. Du udviser stort engagement for dit arbejde og der ligges endvidere stor vægt på, at du trives, når du taler i telefon. Du er sproglig stærk i en telefon, har gode it-kundskaber og er meget vidende om de problematikker, der er i forbindelse med, at servicere og reparere hjælpemidler.

Der er mange spændende udviklingsmuligheder i jobbet, som henvender sig til en person, der har den rette kombination af teori og praktik. Du trives med at sælge på et højt fagligt niveau og er meget bevidst om, at et succesfuldt salg først er afsluttet, når kunden foretager et genkøb.

Stillingen er en fuldtidsstilling og du vil blive aflønnet efter dine kvalifikationer.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Lyder ovenstående interessant for dig, så send os en ansøgning hurtigst muligt mærket "hjælpemidler" på mail til job@gacell-power.dk.

Yderligere information kan fås ved at besøge http://www.gacell-power.dk.GACELL A/S er en handels- og produktionsvirksomhed, som leverer kundespecificerede batterier til start, drift samt backup formål. Virksomheden er en dynamisk handelsvirksomhed, som afsætter sine produkter via samhandels-partnere i både Danmark og udlandet. GACELL A/S blev etableret i 2004.

Søg uopfordret


Vi er altid på udkig efter dygtige kollegaer.

Synes du, at GACELL A/S lyder som en spændende arbejdsplads, så send os din uopfordrede ansøgning og vedlæg et udførligt CV. Fortæl lidt om dig selv, hvilke kvalifikationer du kan tilbyde, og hvorfor du søger job hos GACELL A/S.


Hvis der opstår et job, som passer til din profil, vil vi indkalde dig til en ganske uformel samtale, så vi kan afstemme forventningerne og se om kemien passer.


Alle uopfordrede ansøgninger besvares inden for få dage. Det er vigtigt, at vi har mulighed for at vurdere din ansøgning grundigt. Alle uopfordrede ansøgninger gemmes i 6 måneder.

Send din uopfordrede ansøgning inklusiv CV til job@gacell-power.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.


GACELL A/S

GACELL A/S leverer kvalitetsbatterier til konkurrencedygtige priser. Hos os får du profesionel rådgivning, god service og hurtig levering. Er du i tvivl om, hvad du skal bruge, så ring til os, så vi sammen kan finde præcis det batteri, som matcher dit behov.

Kundeservice

Har du spørgsmål til vores batterier eller ladere, står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi er ved telefonen alle hverdage fra kl. 7.00 - 16.00 (fredage kl. 15.30), så er du i tvivl om, hvilket produkt, der matcher dit behov, eller finder du ikke det, du søger, så ring og lad os sammen finde den helt rigtige løsning.


GACELL A/S     Sletten 17     7500 Holstebro     Tlf: +45 961 02 961