• One stop shopping
  • Kompetent rådgivning
  • Kvalitets produkter
Choose language

Ledige stillinger

Søg job hos GACELL

Vi er altid på udkig efter dygtige kollegaer. Lige nu søger vi:


Kunne du tænke dig at arbejde for GACELL?

Synes du, at GACELL A/S lyder som en spændende arbejdsplads, så send os din uopfordrede ansøgning og vedlæg dit CV. Fortæl lidt om dig selv, hvilke kvalifikationer du kan tilbyde, og hvorfor du søger job hos GACELL A/S.
Hvis der opstår et job, som passer til din profil, vil vi indkalde dig til en ganske uformel samtale, så vi kan afstemme forventningerne og se om kemien passer.  • Alle uopfordrede ansøgninger besvares inden for få dage. Det er vigtigt, at vi har mulighed for at vurdere din ansøgning grundigt.

  • Alle uopfordrede ansøgninger gemmes i 6 måneder.Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Vi hører altid gerne fra de personer der mener de har noget de kan tilbyde os. Send din uopfordrede ansøgning inklusiv CV til job@gacell-power.dk.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Mere om GACELL A/S

Vi er eksperter i batterier og deres drift. Vi har mange års erfaring med batterier, hvilket inkluderer maskiner og køretøjer til erhversmarkedet. Vi er nogle gange med hele vejen, hvor vi været med til at udvikle batterier til robot løsninger, hvilket gør at vores viden omkring teknologierne spænder bredt.
Du kan også læse meget mere om os her.

GACELL A/S

GACELL A/S leverer kvalitetsbatterier til konkurrencedygtige priser. Hos os får du profesionel rådgivning, god service og hurtig levering. Er du i tvivl om, hvad du skal bruge, så ring til os, så vi sammen kan finde præcis det batteri, som matcher dit behov.

Kundeservice

Har du spørgsmål til vores batterier eller ladere, står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi er ved telefonen alle hverdage fra kl. 7.00 - 16.00 (fredage kl. 15.30), så er du i tvivl om, hvilket produkt, der matcher dit behov, eller finder du ikke det, du søger, så ring og lad os sammen finde den helt rigtige løsning.


Følg GACELL på:

GACELL A/S     Sletten 17     7500 Holstebro     Tlf: +45 961 02 961