• One stop shopping
  • Kompetent rådgivning
  • Kvalitets produkter
Choose language

Ledige stillinger

Søg job hos GACELL

Søg uopfordret

 


Vi er altid på udkig efter dygtige kollegaer.

Synes du, at GACELL A/S lyder som en spændende arbejdsplads, så send os din uopfordrede ansøgning og vedlæg et udførligt CV. Fortæl lidt om dig selv, hvilke kvalifikationer du kan tilbyde, og hvorfor du søger job hos GACELL A/S.
Hvis der opstår et job, som passer til din profil, vil vi indkalde dig til en ganske uformel samtale, så vi kan afstemme forventningerne og se om kemien passer.

Alle uopfordrede ansøgninger besvares inden for få dage. Det er vigtigt, at vi har mulighed for at vurdere din ansøgning grundigt.
Alle uopfordrede ansøgninger gemmes i 6 måneder.

Send din uopfordrede ansøgning inklusiv CV til job@gacell-power.dk
Vi glæder os til at høre fra dig.

Mere om GACELL A/S

Se film om GACELL A/S  her

Følg GACELL A/S på LinkedIn, og vær blandt de første til at få besked om nyheder, jobs og meget mere. Find os her


GACELL A/S

GACELL A/S leverer kvalitetsbatterier til konkurrencedygtige priser. Hos os får du profesionel rådgivning, god service og hurtig levering. Er du i tvivl om, hvad du skal bruge, så ring til os, så vi sammen kan finde præcis det batteri, som matcher dit behov.

Kundeservice

Har du spørgsmål til vores batterier eller ladere, står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi er ved telefonen alle hverdage fra kl. 7.00 - 16.00 (fredage kl. 15.30), så er du i tvivl om, hvilket produkt, der matcher dit behov, eller finder du ikke det, du søger, så ring og lad os sammen finde den helt rigtige løsning.


Følg GACELL på:

GACELL A/S     Sletten 17     7500 Holstebro     Tlf: +45 961 02 961