• One stop shopping
  • Kompetent rådgivning
  • Kvalitets produkter
Choose language
Hjertestarter
Brand
1 stk
1 stk
Brand Serie
1 stk
1 stk
Brand Model
1 stk
1 stk
Type
2 stk
Kapacitet (Ah)
1 stk
1 stk
Volt (V)
1 stk
1 stk
Længde (mm)
1 stk
Bredde (mm)
1 stk
Højde (mm)
1 stk
1 stk
Diameter (mm)
1 stk

Hjertestarter

Her kan du finde batterier til hjertestartere. Til venstre har du mulighed for at tilpasse et filter til de specifikationer dit batteri skal have.

Derfor skal du tjekke dit batteri til hjertestarteren

En hjertestarter gavner kun, hvis de bliver brugt og virker, når de skal bruges. Det er derfor yderst vigtigt, at batteriet bliver tjekket og skiftet med jævne mellemrum, så man ikke risikerer, at hjertestarteren er løbet tør for batteri, når man pludselig en dag skal bruge den.  I mange hjertestartere sidder et CR123A lithium batteri, og den kan du købe hos os.
Mangler du fornyet liv til hjertestarteren, så kan vi yde førstehjælp - hurtigt og effektivt.
Køb dit hjertestarter batteri her
GACELL A/S

GACELL A/S leverer kvalitetsbatterier til konkurrencedygtige priser. Hos os får du profesionel rådgivning, god service og hurtig levering. Er du i tvivl om, hvad du skal bruge, så ring til os, så vi sammen kan finde præcis det batteri, som matcher dit behov.

Kundeservice

Har du spørgsmål til vores batterier eller ladere, står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi er ved telefonen alle hverdage fra kl. 8.00 - 16.00 (fredage kl. 15.30), så er du i tvivl om, hvilket produkt, der matcher dit behov, eller finder du ikke det, du søger, så ring og lad os sammen finde den helt rigtige løsning.


Følg GACELL på:

GACELL A/S     Sletten 17     7500 Holstebro     Tlf: +45 961 02 961