• One stop shopping
 • Kompetent rådgivning
 • Kvalitets produkter
Choose language

Reklamationsret elektronikbatterier

Reklamationsretten dækker kun for fabrikations- og materialefejl indenfor de anførte perioder. Ved berettiget reklamation kan varen ombyttes, repareres eller afslag i prisen ved køb af nyt alt efter den konkrete situation.  Reklamationsbestemmelserne er kun gældende under følgende forudsætninger
 • Produkterne har ikke været underladet, overladet, kortsluttet, misligholdt eller slidt op grundet stort forbrug.

 • Gacell A/S Elektronikbatterier

  1 års garanti.

  Reklamationsomfang:

  For samtlige reklamationsbestemmelser gælder at disse kun dækker det af GACELL A/S leverede produkt og ikke dækker eventuelle følgeskader. Reklamations-reparationer forlænger ikke den oprindelige reklamationsperiode.
  Læs mere om vores reklamationsbestemmelser under vores handelsbetingelser

  Fragt
  Læs mere om fragt ved reklamationer under vores handelsbetingelser  GACELL A/S

  GACELL A/S leverer kvalitetsbatterier til konkurrencedygtige priser. Hos os får du profesionel rådgivning, god service og hurtig levering. Er du i tvivl om, hvad du skal bruge, så ring til os, så vi sammen kan finde præcis det batteri, som matcher dit behov.

  Kundeservice

  Har du spørgsmål til vores batterier eller ladere, står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi er ved telefonen alle hverdage fra kl. 8.00 - 16.00 (fredage kl. 15.30), så er du i tvivl om, hvilket produkt, der matcher dit behov, eller finder du ikke det, du søger, så ring og lad os sammen finde den helt rigtige løsning.


  Følg GACELL på:

  GACELL A/S     Sletten 17     7500 Holstebro     Tlf: +45 961 02 961