• One stop shopping
  • Kompetent rådgivning
  • Kvalitets produkter
Choose language

Batteriløsninger til alle brancher

Vores engagement er dedikeret til din vækst og succes. Vores tilgang er at forstå dine behov og tilpasse løsningerne, så de ikke blot møder, men overgår dine forventninger med garanteret produkttilgængelighed samt rettidige og pålidelige leverancer.

Vælg din brancheBatterier til camping branchen
Udvid dit sortiment og mød den stigende efterspørgsel på strømforsyning til campinglivet. Vi tilbyder pålidelige og effektive løsninger, der passer perfekt til dine kunders behov.
Kategori:  AGM DEEP CYCLE   LITHIUM   POWERSTATION   INVERTER...

GACELL A/S

GACELL A/S leverer kvalitetsbatterier til konkurrencedygtige priser. Hos os får du profesionel rådgivning, god service og hurtig levering. Er du i tvivl om, hvad du skal bruge, så ring til os, så vi sammen kan finde præcis det batteri, som matcher dit behov.

Kundeservice

Har du spørgsmål til vores batterier eller ladere, står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi er ved telefonen alle hverdage fra kl. 8.00 - 16.00 (fredage kl. 15.30), så er du i tvivl om, hvilket produkt, der matcher dit behov, eller finder du ikke det, du søger, så ring og lad os sammen finde den helt rigtige løsning.


Følg GACELL på:

GACELL A/S     Sletten 17     7500 Holstebro     Tlf: +45 961 02 961