• One stop shopping
  • Kompetent rådgivning
  • Kvalitets produkter
Choose language

RELiON lithium batteri, når du ønsker den højeste standard til din golf trolley


Golf Trolley Batterier

RELiON tilbyder et stærkt udvalg af lithium-batterier til golf trolleys. De fungerer som den perfekte assistent til at gøre sporten meget nemmere, når du går fra en bane til en anden.

Du kan vælge tre typer RELiON batterier, som allerede nu står klar til at sende direkte fra et af vores lagre. Uanset hvilken batteristørrelse du vælger, kan du regne med at have et stærkt pålideligt batteri i de kommende år (afhængigt af hvor meget du bruger batteriet).

Hvert batteri kommer med en oplader, så du ikke behøver at bekymre dig om at skulle købe ekstra dele.

Lithium-jernfosfat-batterier er så meget nemmere at opbevare end blysyrebatterier. For korttidsopbevaring på 3-6 måneder behøver du ikke at gøre noget. Ideelt set skal du lade dem være på omkring 50 % ladetilstand, før de opbevares. Til langtidsopbevaring er det bedst at opbevare dem i en opladningstilstand på 50%. Dvs. at batteriet bør aflades, derefter genoplades og derefter delvist aflade batteriet til cirka 50 % hver 6.-12. måned.

Det er sikkert at oplade RELiON LiFePO4-batterier ved temperaturer mellem 0°C – 55°C - dog anbefaler vi opladning i temperaturer over 0°C. Hvis du oplader under frysepunktet, skal du sikre dig, at ladestrømmen er 5-10 % af batteriets kapacitet.

Lithium-batterier kan oplades mere effektivt og ved en meget højere strøm, end bly-syre batterier. Det betyder, at de kan oplades hurtigere. Lithium-batterier skal ikke oplades, hvis de er delvist afladede. I modsætning vil bly-syre-batterier der er delvist afladet, begynde at danne sulfater, hvilket reducerer ydeevnen og levetid.

RELiON lithium-batterier leveres med et internt Battery Management System (BMS), der beskytter batteriet mod at blive overopladet, hvorimod bly-syre-batterier kan overoplades, hvilket øger hastigheden af ​​korrosion som forkorter batteriets levetid.
RELiON golf trolley lithium batterier

Lær hvordan du læser databladet

Ved køb af et RELiON batteri har du altid adgang til databladene. Ingeniørerne hos RELiON har lavet en velforklaret video, der gør at du præcis ved hvordan du skal aflæse op- og afladningskurverne, når du bruger batteriet i forskellige temperaturer.


Vil du have mere indsigt i batteriernes verden?


Vi anbefaler stærkt at følge os på LinkedIn, da vi gerne deler en masse gode ting, der kan hjælpe din daglige drift, når du arbejder med enten bly-/syre-batterier eller lithium-batterier. Du vil også være i stand til at opdage markedstendenser og fremskridt fra alle de bedste mærker og alle private label-mærker.


Følg os på LinkedIn...
GACELL A/S

GACELL A/S leverer kvalitetsbatterier til konkurrencedygtige priser. Hos os får du profesionel rådgivning, god service og hurtig levering. Er du i tvivl om, hvad du skal bruge, så ring til os, så vi sammen kan finde præcis det batteri, som matcher dit behov.

Kundeservice

Har du spørgsmål til vores batterier eller ladere, står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi er ved telefonen alle hverdage fra kl. 8.00 - 16.00 (fredage kl. 15.30), så er du i tvivl om, hvilket produkt, der matcher dit behov, eller finder du ikke det, du søger, så ring og lad os sammen finde den helt rigtige løsning.


Følg GACELL på:

GACELL A/S     Sletten 17     7500 Holstebro     Tlf: +45 961 02 961