• One stop shopping
  • Kompetent rådgivning
  • Kvalitets produkter
Choose language
MPPT controller 75V/10A <br />Tilbehør

MPPT controller 75V/10A
Tilbehør

Varenummer: 15427
Sammenlign
Victron SmartSolar controller MPPT kan anvendes til både 12V og 24V systemer med en maksimum Open Circuit Voltage på 75V og en ladestrøm på 10A. Opsætning og monitorering af MPPT'en klan foretages via smartphone uden ekstra udstyr via bluetooth. Ved et forbrug på maksimum 15A slukker MPPT'en selv ned for de enheder der er tilsluttet udgangen. Det er muligt selv at indstille ladekurven i MPPT'en så den mest optimale ladning af batterierne foretages. Ultrahurtig Maximumpowerpointtracking (MPPT) Især i overskyet vejr ændrer lysniveauet sig hurtigt og med en ekstremt hurtig MPPT controller forbedres det udbytte man får af solen. Beskyttet mod forkert polarisering, korslutning og overophedning. For indstillinger se manualen.    
Vis mere
Vis mindre

Se vores priser!
Opret dig som bruger
Du får adgang til dine egne priser og kan placere ordrer direkte
Du kan oprette dit eget varekatalog og tilknytte et sortiment
Du kan se din bestillingshistorik og foretage hurtig genbestilling
Kvalitetsmærkning075010060RAmps (A) 10Length (mm)113
Width (mm)100Height (mm)40Voltage (V)12/24
Weight (kg)0.5BrandVictron EnergyPack (Pcs)1
QualityIP43Original productYes
GACELL A/S

GACELL A/S leverer kvalitetsbatterier til konkurrencedygtige priser. Hos os får du profesionel rådgivning, god service og hurtig levering. Er du i tvivl om, hvad du skal bruge, så ring til os, så vi sammen kan finde præcis det batteri, som matcher dit behov.

Kundeservice

Har du spørgsmål til vores batterier eller ladere, står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi er ved telefonen alle hverdage fra kl. 8.00 - 16.00 (fredage kl. 15.30), så er du i tvivl om, hvilket produkt, der matcher dit behov, eller finder du ikke det, du søger, så ring og lad os sammen finde den helt rigtige løsning.


Følg GACELL på:

GACELL A/S     Sletten 17     7500 Holstebro     Tlf: +45 961 02 961