• One stop shopping
  • Kompetent rådgivning
  • Kvalitets produkter
Choose language

Få adgang til nordens største batterisalg til erhverv

Få dit erhvervslogin allerede nu

Vi er rigtig stolte af kunne levere fra alle hylder

Det giver dig flere muligheder både når det kommer til kvalitet, pris, og krav. Varemærkerne har hver deres egenskaber der gør dem specielt attraktive for forskellige typer erhverv, da der typisk er en gevinst at hente på flere parametre.

Vores salgskonsulenter har stor erfaring med alle varemærkerne, og kender til batteriteknologierne og hvad der vil fungere godt i diverse køretøjer, maskiner, og robotter. Hertil har de også indsigt i forbruget på et batteri, så de kan rådgive hvis batteriet skal benyttes under bestemte forhold. Vores tekniske batterispecialister hjælper altid til med alle projekt- og konceptsalg da der oftest sættes specifikke krav til batteriet eller laderen .

Få adgang til mere end 50 års international erfaring på batteri markedet

Når du bliver kunde hos os har du automatisk adgang til en stor international vidensbank, der kan hjælpe dig med at ta' de helt rigtige beslutninger. Vores specialister og konsulenter er til for at hjælpe dig, så du og din virksomhed oplever en professionel rådgivning samt levering af de batterier og ladere i skal bruge.

Vores afdelinger i Europa er fordelt således at vi har specialister, konsulenter, samt lagre fordelt ud på disse lande:

  • Danmark

  • Tyskland

  • England

  • Holland

  • Italien


Det har vi stor succes med, da det gør at vores viden vokser i takt med de nye teknologier og brugsmønstre vi dagligt ser rundt i Europa. Vores specialister og konsulenter videns deler på daglig basis, da det nemt kan blive en fordel for flere af vores kunder, og på den måde bidrager vi konstant til at I altid har den mest optimale løsning.

Moderne teknologier

Som kunde mærker du et nemt handle mønster, lige meget hvilken størrelse virksomheden er. Det er vigtig at det er nemt at handle med os, derfor er vi også med på de nyeste teknologier, så det altid er nemt for dig, uden at det kræver mange ressourcer fra Jer.

  • EDI
  • B2B platform
  • Telefon salg

Lige meget hvilken løsning du foretrækker, så hjælper vi til med at du får den løsning der passer bedst til din virksomhed, så du er sikker på at salg og levering matcher dine krav.

Vi er med på priserne

Vi lytter til dig, derfor sørger vi for at du får en fast aftalt pris, så du altid kan stole på budgetterne. Samtidig har du adgang til alle vores lagre i Europa uden at det koster dig ekstra. Det gør vi altid har dit batteri på lager, og du er sikret dag til dag levering.

Få dit eget erhvervslogin, og kom i gang allerede  i dag.
Få adgang til nordens største batteri udvalg
GACELL A/S

GACELL A/S leverer kvalitetsbatterier til konkurrencedygtige priser. Hos os får du profesionel rådgivning, god service og hurtig levering. Er du i tvivl om, hvad du skal bruge, så ring til os, så vi sammen kan finde præcis det batteri, som matcher dit behov.

Kundeservice

Har du spørgsmål til vores batterier eller ladere, står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi er ved telefonen alle hverdage fra kl. 8.00 - 16.00 (fredage kl. 15.30), så er du i tvivl om, hvilket produkt, der matcher dit behov, eller finder du ikke det, du søger, så ring og lad os sammen finde den helt rigtige løsning.


Følg GACELL på:

GACELL A/S     Sletten 17     7500 Holstebro     Tlf: +45 961 02 961