• One stop shopping
  • Kompetent rådgivning
  • Kvalitets produkter
Choose language

Download en inspirerende batteri og lader brochure


Sådan får du får mest ud af dine batteri og lader køb

Vi har mange brochurer der er tilpasset forskellige brancher, og når du bestiller et login så sender vi dig selvfølgelig også en brochure der matcher din branchen. Det er vigtigt for os at det er så nemt som muligt for dig at finde frem til de batterier og de ladere du søger.


Med brochurerne har vi gjort det endnu nemmere at finde frem til det udvalg der matcher din branche. Nu kan du blive inspireret til dit næste køb, uanset om det er prisen, varemærket, eller formålet der er det afgørende for dit erhverv. Du bestemmer helt selv.

Bestil et login allerede i dag

Når du bestiller dit login sender vi dig den brochurer der matcher din branche, sammen med dine login detaljer. Helt gratis.


Vi glæder os til at dele vores verden af inspiration med dig.
God fornøjelse.Bestil dit erhvers login her

Følg os på LinkedIn
GACELL A/S

GACELL A/S leverer kvalitetsbatterier til konkurrencedygtige priser. Hos os får du profesionel rådgivning, god service og hurtig levering. Er du i tvivl om, hvad du skal bruge, så ring til os, så vi sammen kan finde præcis det batteri, som matcher dit behov.

Kundeservice

Har du spørgsmål til vores batterier eller ladere, står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi er ved telefonen alle hverdage fra kl. 8.00 - 16.00 (fredage kl. 15.30), så er du i tvivl om, hvilket produkt, der matcher dit behov, eller finder du ikke det, du søger, så ring og lad os sammen finde den helt rigtige løsning.


Følg GACELL på:

GACELL A/S     Sletten 17     7500 Holstebro     Tlf: +45 961 02 961