• One stop shopping
  • Kompetent rådgivning
  • Kvalitets produkter
Choose language
Batteritester 12V <br />
Batteritester 12V <br />

Batteritester 12V

Varenummer: 15171
Sammenlign
Intelligent batteri tester til drift batterier af SLA typen. Denne tester simulerer en 20 timer lang afladningstest til 10.5V på blot et par sekunder. Den kan teste 12V bly/syre batterier mellem 1.2Ah og 200Ah. Denne tester viser DC-spænding og den faktiske tilgængelige AH-kapacitet. Testeren er simpel at betjene. Der kommer en nyttig tabel på skærmen, der viser hvornår batterierne skal lades eller udskiftes. For at opnå det bedste resultat med testeren er det vigtigt at test-kablerne ikke er defekte eller slidte. Så snart man opnår svingende resultater vil det være en god ide at skifte test-kablerne ud. De kan købes som et komplet sæt med varenummer 13526.
Vis mere
Vis mindre

Se vores priser!
Opret dig som bruger
Du får adgang til dine egne priser og kan placere ordrer direkte
Du kan oprette dit eget varekatalog og tilknytte et sortiment
Du kan se din bestillingshistorik og foretage hurtig genbestilling
Length (mm)55Width (mm)100Height (mm)35
Weight (kg)0.5BrandACT MetersOriginal productYes
GACELL A/S

GACELL A/S leverer kvalitetsbatterier til konkurrencedygtige priser. Hos os får du profesionel rådgivning, god service og hurtig levering. Er du i tvivl om, hvad du skal bruge, så ring til os, så vi sammen kan finde præcis det batteri, som matcher dit behov.

Kundeservice

Har du spørgsmål til vores batterier eller ladere, står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi er ved telefonen alle hverdage fra kl. 8.00 - 16.00 (fredage kl. 15.30), så er du i tvivl om, hvilket produkt, der matcher dit behov, eller finder du ikke det, du søger, så ring og lad os sammen finde den helt rigtige løsning.


Følg GACELL på:

GACELL A/S     Sletten 17     7500 Holstebro     Tlf: +45 961 02 961