• One stop shopping
  • Kompetent rådgivning
  • Kvalitets produkter
Choose language
Batteri 11,6Ah/36V <br />Drift - Li-Ion

Batteri 11,6Ah/36V
Drift - Li-Ion

Varenummer: 13757
Sammenlign
Dette batteri er et renoveret 36V Lithium-Ion batteri, med en kapacitet på 11,6Ah. Ved renovering stopper tænd/sluk knappen på batteriet med at virke, men på de fleste cykler sidder der også en på cyklen. Det samme gælder for baglygten i batteriet, men denne bliver erstattet med en anden, som ligner, men med seperat tænd/sluk knap. Batteriet renoveres ved at du indsender dit nuværende batteri til os. Vi tager det gamle indhold ud og erstatter det med nyt. Batteriet er specielt velegnet til elcykler.
Vis mere
Vis mindre
Se vores priser!
Opret dig som bruger
Du får adgang til dine egne priser og kan placere ordrer direkte
Du kan oprette dit eget varekatalog og tilknytte et sortiment
Du kan se din bestillingshistorik og foretage hurtig genbestilling
Kvalitetsmærkning13757Voltage (V)36Capacity (Ah)11.6
Weight (kg)3BrandGACELLPack (Pcs)1
Original productNo
GACELL A/S

GACELL A/S leverer kvalitetsbatterier til konkurrencedygtige priser. Hos os får du profesionel rådgivning, god service og hurtig levering. Er du i tvivl om, hvad du skal bruge, så ring til os, så vi sammen kan finde præcis det batteri, som matcher dit behov.

Kundeservice

Har du spørgsmål til vores batterier eller ladere, står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi er ved telefonen alle hverdage fra kl. 8.00 - 16.00 (fredage kl. 15.30), så er du i tvivl om, hvilket produkt, der matcher dit behov, eller finder du ikke det, du søger, så ring og lad os sammen finde den helt rigtige løsning.


Følg GACELL på:

GACELL A/S     Sletten 17     7500 Holstebro     Tlf: +45 961 02 961