• One stop shopping
  • Kompetent rådgivning
  • Kvalitets produkter
Choose language

Oplev Innovationen med Trimaxx GEL Batterier

11. april 2024
Vi er stolte over at kunne tilbyde komplette løsninger, der imødekommer dine behov, ønsker og visioner. Med Trimaxx introducerer vi stolt seks nye typer GEL batterier, designet specielt til campinglivet. Disse høj-kvalitetsprodukter er udviklet for optimal drift og kan også fremragende anvendes i diverse rengøringsmaskiner. Opdag hele vores nye Trimaxx GEL sortiment og se, hvordan de kan forbedre din camping- eller arbejdsoplevelse. Oplev hele Trimaxx GEL sortimentet her.

Har du brug for yderligere information? Tøv ikke med at kontakte vores salgsafdeling, som står klar til at give dig personlig vejledning og støtte. Kontakt vores salgsafdeling her.

Trimaxx Cyclic – Mere End Bare Et Batteri

Trimaxx Cyclic er vores premiumserie af Deep Cycle GEL batterier, produceret efter de strengeste kvalitetsstandarder og under konstant kontrol på fabrikken. Ved hjælp af den nyeste GEL teknologi er disse batterier helt vedligeholdelsesfrie. Den optimerede grid-struktur sikrer en maksimal levetid med op til 700 cyklusser ved 70% DoD og en høj tolerance over for vibrationer, hvilket gør dem ideelle til brug i selv de mest krævende miljøer. De næsten emissionsfrie batterier er perfekte til brug i autocampere, campingvogne, både, el-scootere, rengøringsmaskiner og løfteudstyr.

Dyk ned i verden af robuste og pålidelige batteriløsninger med Trimaxx og sikre dig selv en problemfri og effektiv drift.


GACELL A/S

GACELL A/S leverer kvalitetsbatterier til konkurrencedygtige priser. Hos os får du profesionel rådgivning, god service og hurtig levering. Er du i tvivl om, hvad du skal bruge, så ring til os, så vi sammen kan finde præcis det batteri, som matcher dit behov.

Kundeservice

Har du spørgsmål til vores batterier eller ladere, står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi er ved telefonen alle hverdage fra kl. 8.00 - 16.00 (fredage kl. 15.30), så er du i tvivl om, hvilket produkt, der matcher dit behov, eller finder du ikke det, du søger, så ring og lad os sammen finde den helt rigtige løsning.


Følg GACELL på:

GACELL A/S     Sletten 17     7500 Holstebro     Tlf: +45 961 02 961