• One stop shopping
  • Kompetent rådgivning
  • Kvalitets produkter
Choose language

Lithum batterier til gaffeltruck

3. juli 2023
Vil du gerne opnå mere drift tid fra dine gaffeltrucks? Vil du gerne bestemme hvor meget der skal lades, og hvornår? Vil du gerne ha' en gaffeltruck der matcher et treholdsskift? Spørgsmålene er mange, og svarene finder du i et lithium batteri.

Der er så mange forbedringer et lithium batteri kan tilbyde, og med Sunlight's LionForce batteri, får du meget mere ud af din drift. På den lange bane kan det give god mening at investere i et lithium batteri, da den operationelle tid du får på gaffeltrucken overstiger det du normalt får med et bly/syre batteri, og det kan da endda være at din nuværende gaffeltruck allerede kan understøtte et lithium batteri.

Se vores Sunlight LionForce udvalg her, og kontakt os gerne hvis du ønsker en mere dybdegående gennemgang af batteriet.


GACELL A/S

GACELL A/S leverer kvalitetsbatterier til konkurrencedygtige priser. Hos os får du profesionel rådgivning, god service og hurtig levering. Er du i tvivl om, hvad du skal bruge, så ring til os, så vi sammen kan finde præcis det batteri, som matcher dit behov.

Kundeservice

Har du spørgsmål til vores batterier eller ladere, står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi er ved telefonen alle hverdage fra kl. 8.00 - 16.00 (fredage kl. 15.30), så er du i tvivl om, hvilket produkt, der matcher dit behov, eller finder du ikke det, du søger, så ring og lad os sammen finde den helt rigtige løsning.


Følg GACELL på:

GACELL A/S     Sletten 17     7500 Holstebro     Tlf: +45 961 02 961