• One stop shopping
  • Kompetent rådgivning
  • Kvalitets produkter
Choose language

Vejret kan være svært at spå om

21. december 2023
Planlægning og forberedelse til de vejrmæssig forandringer vi ved venter forude, er altid en god taktik. Det sikrer at vognparken eller maskinerne altid er i drift, trods vejr og vind.
I vores transport segment finder du alle former for start batterier, der gør at du aldrig går i stå pga. manglende batteri kapacitet. Samtidigt finder du også booster og ladere der kan afhjælpe koldstarterne.

Hvilke start batterier skal det være?

Du har mulighed for at vælge fra alle hylder, ud fra specifikationer, varemærke, størrelse, og kapacitet. Det betyder at vi tilbyder flere varianter, så både pris og krav matcher dit behov. Dette gælder alle former for køretøjer hvor der er et krav til et start batteri, om end det er bus, lastbil, varevogn, traktor eller bil.


OPTIMA batterier VARTA batterier
DETA batterier EXIDE batterier
MONBAT batterier GACELL batterier

Det er nu planlægningen skal starte

Du er velkommen til at kontakte en af vores salgskonsulenter, hvis du ønsker at vide mere om hvad vi kan tilbyde dig. Du kan også læs mere om ladere og booster i vores seneste nyhedsmail.


GACELL A/S

GACELL A/S leverer kvalitetsbatterier til konkurrencedygtige priser. Hos os får du profesionel rådgivning, god service og hurtig levering. Er du i tvivl om, hvad du skal bruge, så ring til os, så vi sammen kan finde præcis det batteri, som matcher dit behov.

Kundeservice

Har du spørgsmål til vores batterier eller ladere, står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi er ved telefonen alle hverdage fra kl. 8.00 - 16.00 (fredage kl. 15.30), så er du i tvivl om, hvilket produkt, der matcher dit behov, eller finder du ikke det, du søger, så ring og lad os sammen finde den helt rigtige løsning.


Følg GACELL på:

GACELL A/S     Sletten 17     7500 Holstebro     Tlf: +45 961 02 961