• One stop shopping
  • Kompetent rådgivning
  • Kvalitets produkter
Choose language

Vores nyhedsbrev indeholder mange svar

13. juni 2022
Selvom sommersolen er på sit højeste, bør du måske allerede nu begynde at planlægge dine batteri indkøb for efteråret, og måske endda næste år. Det er en stor fordel at være et skridt foran i disse tider, derfor hjælper vi dig også med at finde frem til de volumer og varemærker der passer til dine behov.

Nyhedsbrevet kan være den huskeliste der skal til for at sikre at du har det du skal bruge, når du skal bruge det. Du kan altid kontakte en af vores sælgere, der sørger for at du får den service du skal bruge. De er også dine tekniske eksperter der sørger for at alt er som det skal være når du skal ha' leveret batterier og ladere.


GACELL A/S

GACELL A/S leverer kvalitetsbatterier til konkurrencedygtige priser. Hos os får du profesionel rådgivning, god service og hurtig levering. Er du i tvivl om, hvad du skal bruge, så ring til os, så vi sammen kan finde præcis det batteri, som matcher dit behov.

Kundeservice

Har du spørgsmål til vores batterier eller ladere, står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi er ved telefonen alle hverdage fra kl. 7.00 - 16.00 (fredage kl. 15.30), så er du i tvivl om, hvilket produkt, der matcher dit behov, eller finder du ikke det, du søger, så ring og lad os sammen finde den helt rigtige løsning.


Følg GACELL på:

GACELL A/S     Sletten 17     7500 Holstebro     Tlf: +45 961 02 961