• One stop shopping
  • Kompetent rådgivning
  • Kvalitets produkter
Choose language
Nanogrid Central  <br />Tilbehør
Nanogrid Central  <br />Tilbehør

Nanogrid Central
Tilbehør

Varenummer: 10438
Sammenlign
NanoGrid central. Med denne type af lastbalancering kan man prioritere hvem der først skal have adgang til den strøm der er til rådighed. Herved kan man prioritere det vigtigste elektriske udstyr i parkeringsmiljøet. Hvis flere ladere lader biler samtidig kan man uden denne lastbalancering risikere at man ødelægger det elektriske system. Systemet måler på ejendommens elnet og justerer ladestationerne i henhold til hovedsikringen så denne ikke overbelastes. Med NanoGrid central kan man undgå en kostbar ombygning af eksisterende elnet.
Vis mere
Vis mindre

Se vores priser!
Opret dig som bruger
Du får adgang til dine egne priser og kan placere ordrer direkte
Du kan oprette dit eget varekatalog og tilknytte et sortiment
Du kan se din bestillingshistorik og foretage hurtig genbestilling
KvalitetsmærkningNano GridWeight (kg)0.5BrandCtek
Original productYes
GACELL A/S

GACELL A/S leverer kvalitetsbatterier til konkurrencedygtige priser. Hos os får du profesionel rådgivning, god service og hurtig levering. Er du i tvivl om, hvad du skal bruge, så ring til os, så vi sammen kan finde præcis det batteri, som matcher dit behov.

Kundeservice

Har du spørgsmål til vores batterier eller ladere, står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi er ved telefonen alle hverdage fra kl. 7.00 - 16.00 (fredage kl. 15.30), så er du i tvivl om, hvilket produkt, der matcher dit behov, eller finder du ikke det, du søger, så ring og lad os sammen finde den helt rigtige løsning.


GACELL A/S     Sletten 17     7500 Holstebro     Tlf: +45 961 02 961