• One stop shopping
  • Kompetent rådgivning
  • Kvalitets produkter
Choose language

Fokus på rengøring

9. juli 2021
Forlystelser, Museer, Hoteller, Restauranter kan igen nyde godt af besøg fra mange mennesker hen over sommeren. Endelig kan vi komme ud igen, og med Corona passet står mange turister nu klar til at komme ud i det Danske landskab.

Det betyder øget fokus på rengøringen, for at sikre at alle forhold er i orden. Derfor anbefaler vi at du regelmæssigt laver et hurtigt eftersyn af dine batteridrevne køretøjer, som sikkert begynder at drifte lidt mere end de plejer. På den måde sikrer du at køretøjet altid står klar når der skal gøres rent.

Har du et behov hvor du ikke kan finde batteriet i vores sortiment, skal du blot ta’ kontakt til os, og så hjælper vi dig med at få det helt rigtige batteri til din rengøringsmaskine.

Se vores batteri udvalg til rengøring her


GACELL A/S

GACELL A/S leverer kvalitetsbatterier til konkurrencedygtige priser. Hos os får du profesionel rådgivning, god service og hurtig levering. Er du i tvivl om, hvad du skal bruge, så ring til os, så vi sammen kan finde præcis det batteri, som matcher dit behov.

Kundeservice

Har du spørgsmål til vores batterier eller ladere, står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi er ved telefonen alle hverdage fra kl. 7.00 - 16.00 (fredage kl. 15.30), så er du i tvivl om, hvilket produkt, der matcher dit behov, eller finder du ikke det, du søger, så ring og lad os sammen finde den helt rigtige løsning.


Følg GACELL på:

GACELL A/S     Sletten 17     7500 Holstebro     Tlf: +45 961 02 961