• One stop shopping
  • Kompetent rådgivning
  • Kvalitets produkter
Choose language

Vi støtter den gode sag

10. januar 2019
De Danske Hospitalsklovne, gør et stort stykke arbejde, for børn og deres familier ude på landets sygehuse.
Børn som oplever sundhedssektoren, fortjener gode oplevelser, det får de når Fiona og de øvrige klovne kommer på besøg og tryller, spiller, leger og pjatter med dem. Det giver glæde for børnene, og derved også for deres familier, som ofte er midt i en svær proces.

Den glæde det kan give, i en svær tid for en familie der er ramt af sygdom, vil vi gerne støtte, så de får en god oplevelse i forbindelse med ophold på sygehuse. Vi har støttet De Danske Hospitalsklovne gennem en længere årerække, og gør det igen i 2019.

Når du handler hos os, er du med til at støtte De Danske Hospitalsklovne.

Hvis du eller din virksomhed ønsker at støtte De Danske Hospitalsklovne, så kan du nemt gøre det her: https://danskehospitalsklovne.dk/no...GACELL A/S

GACELL A/S leverer kvalitetsbatterier til konkurrencedygtige priser. Hos os får du profesionel rådgivning, god service og hurtig levering. Er du i tvivl om, hvad du skal bruge, så ring til os, så vi sammen kan finde præcis det batteri, som matcher dit behov.

Kundeservice

Har du spørgsmål til vores batterier eller ladere, står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi er ved telefonen alle hverdage fra kl. 7.00 - 16.00 (fredage kl. 15.30), så er du i tvivl om, hvilket produkt, der matcher dit behov, eller finder du ikke det, du søger, så ring og lad os sammen finde den helt rigtige løsning.


GACELL A/S     Sletten 17     7500 Holstebro     Tlf: +45 961 02 961