• One stop shopping
  • Kompetent rådgivning
  • Kvalitets produkter
Choose language
Nanogrid Local for ladere med 1 udtag  <br />Tilbehør
Nanogrid Local for ladere med 1 udtag  <br />Tilbehør

Nanogrid Local for ladere med 1 udtag
Tilbehør

Varenummer: 10437
Sammenlign
Nanogrid local for ladere med 1 udtag. Nanogrid Local anvendes ved lastbalancering mellem flere ladere. Når lastbalancering er installeret deles den strøm der er til rådighed imellem laderne, så ladetiden bliver måske lidt længere, men til gengæld overbelastes el-installationen ikke. Laderne sammenkobles med ethernetkabler i en fælles switch/hub. Der behøves ingen internet adgang for at systemet kan fungere. Denne anvendes hvor alle laderne er med et enkelt udtag.
Vis mere
Vis mindre

Se vores priser!
Opret dig som bruger
Du får adgang til dine egne priser og kan placere ordrer direkte
Du kan oprette dit eget varekatalog og tilknytte et sortiment
Du kan se din bestillingshistorik og foretage hurtig genbestilling
KvalitetsmærkningNano GridWeight (kg)0.5BrandCTEK
Original productYes
GACELL A/S

GACELL A/S leverer kvalitetsbatterier til konkurrencedygtige priser. Hos os får du profesionel rådgivning, god service og hurtig levering. Er du i tvivl om, hvad du skal bruge, så ring til os, så vi sammen kan finde præcis det batteri, som matcher dit behov.

Kundeservice

Har du spørgsmål til vores batterier eller ladere, står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi er ved telefonen alle hverdage fra kl. 7.00 - 16.00 (fredage kl. 15.30), så er du i tvivl om, hvilket produkt, der matcher dit behov, eller finder du ikke det, du søger, så ring og lad os sammen finde den helt rigtige løsning.


GACELL A/S     Sletten 17     7500 Holstebro     Tlf: +45 961 02 961