• One stop shopping
  • Kompetent rådgivning
  • Kvalitets produkter
Choose language

Sælger til vores B2B afdeling i Danmark

30. august 2023
Er du en passioneret sælger med en appetit for teknisk innovation? Kan du se dig selv som en nøglespiller i en international virksomhed, der fokuserer på langtids holdbar teknisk salg og personlig udvikling? Så har vi måske drømmejobbet til dig!

GACELL A/S, en del af den globale Sunlight Gruppe, og vi søger lige nu en dynamisk B2B sælger til vores danske afdeling. Dit fokus vil være salg af batteriløsninger, og du får chancen for at udvide vores virksomheds relationer i hele Norden.

Læs hele  stillingsopslaget her.


GACELL A/S

GACELL A/S leverer kvalitetsbatterier til konkurrencedygtige priser. Hos os får du profesionel rådgivning, god service og hurtig levering. Er du i tvivl om, hvad du skal bruge, så ring til os, så vi sammen kan finde præcis det batteri, som matcher dit behov.

Kundeservice

Har du spørgsmål til vores batterier eller ladere, står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi er ved telefonen alle hverdage fra kl. 8.00 - 16.00 (fredage kl. 15.30), så er du i tvivl om, hvilket produkt, der matcher dit behov, eller finder du ikke det, du søger, så ring og lad os sammen finde den helt rigtige løsning.


Følg GACELL på:

GACELL A/S     Sletten 17     7500 Holstebro     Tlf: +45 961 02 961