• One stop shopping
  • Kompetent rådgivning
  • Kvalitets produkter
Choose language

Gå aldrig glip af det nye og spændende

4. august 2021
Batteri verdenen revolutionerer i disse år. Siden litium teknologien er kommet til, er der blevet nytænkt på hvordan maskinen eller køretøjet skal drifte. Det giver god mening, da der er mange drift fordele ved at omstille sig til litium teknologien, selvom vejen kan være lang for nogle, da det kan betyde massive investeringer i ren omstilling. Vi har meget fokus på både bly og litium teknologien, derfor anbefaler vi også du følger med. Det kan du både på vores LinkedIn side, og via vores nyhedsbrev, så er du altid up-to-date.

GACELL A/S

GACELL A/S leverer kvalitetsbatterier til konkurrencedygtige priser. Hos os får du profesionel rådgivning, god service og hurtig levering. Er du i tvivl om, hvad du skal bruge, så ring til os, så vi sammen kan finde præcis det batteri, som matcher dit behov.

Kundeservice

Har du spørgsmål til vores batterier eller ladere, står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi er ved telefonen alle hverdage fra kl. 7.00 - 16.00 (fredage kl. 15.30), så er du i tvivl om, hvilket produkt, der matcher dit behov, eller finder du ikke det, du søger, så ring og lad os sammen finde den helt rigtige løsning.


Følg GACELL på:

GACELL A/S     Sletten 17     7500 Holstebro     Tlf: +45 961 02 961