• One stop shopping
  • Kompetent rådgivning
  • Kvalitets produkter
Choose language

CTEK industriserie

7. februar 2019
I forbindelse med lanceringen af CTEK, har vi nu rettet fokus på Industri segmentet. Til de der har behov for en robust lader der er særdeles velegnet til at klare opgaver i industrien, har vi nu taget industriserien ind i vores produktprogram. Industriseriens ladere er af ekstra kraftig kvalitet, hvor huset er lavet af aluminium, og kapslingsgraden er IP64, hvilket vil sige at den er vand og støvtæt. Det gør anvendelses mulighederne mange, ved at de kan holde til at stå i industrilokaler, hvor der kan være masse af arbejdsstøv, eller medtages udenfor, hvor de udsættes for regn og støv. Laderen kan lade flere forskellige typer af batterier, men leveres som standard til åbne bly/syre batterier. For at skifte til en anden type skal laderen omprogrammeres, eller bestilles til den ønskede batteritype.

GACELL A/S

GACELL A/S leverer kvalitetsbatterier til konkurrencedygtige priser. Hos os får du profesionel rådgivning, god service og hurtig levering. Er du i tvivl om, hvad du skal bruge, så ring til os, så vi sammen kan finde præcis det batteri, som matcher dit behov.

Kundeservice

Har du spørgsmål til vores batterier eller ladere, står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi er ved telefonen alle hverdage fra kl. 7.00 - 16.00 (fredage kl. 15.30), så er du i tvivl om, hvilket produkt, der matcher dit behov, eller finder du ikke det, du søger, så ring og lad os sammen finde den helt rigtige løsning.


GACELL A/S     Sletten 17     7500 Holstebro     Tlf: +45 961 02 961